• Bine ati venit la Replay CrossFit

    În vara anului 2012, am început să ne antrenăm în parcul Carol din București cu o mână de sportivi.
    Cu iarna bătând la ușa noastră, ne-am mutat într-o sală la Piața Unirii, unde,  comunitatea noastră extraordinara a început să prindă contur.

Ce este CrossFit?

Programul CrossFit este conceput pentru a va mentine in cea mai buna forma, atat fizic cat si mental. Combinam haltere, exercitii de gimnastica, kettlebells, alergam, vaslim, aruncam cauciucuri ... si orice altceva care ar putea imbunatati experienta si te-ar putea pregati pentru tot ce-ti rezerva viata.
Programele noastre pot fi reduse pentru toate varstele si abilitatile.
CrossFit este mai mult decat "fitness" ...este un mod de viata.

Detalii...

Start Aici

Te poti inregistra urmand 4 pasi simpli:
Sign up NOW
Creaza un cont nou
Selecteaza clasa pentru a-ti rezerva locul
Inregistreaza ca neplatit
Toate platile vor fi procesate la receptia noastra. Suntem incantati sa va oferim o platforma usor de folosit MINDBODY o platforma ce serveste cu succes peste 50.000 de afaceri din toata lumea. De asemenea, poti descarca aplicatia MindBody Connect App pe telefon si te poti inregistra la clasele noastre oriunde, oricand.

Detalii...

Program Clase

Oferim doua tipuri de clase.
CrossFit (Toate nivelurile): o clasa de 60 minute, cu o incalzire distractiva,  un element de competenta sau forta plus un antrenament pentru a-ti face ziua.
ABC (American Barbell Club): este o oră dedicată dezvoltării de tehnică, forță și putere pentru haltere, antrenamentele de CrossFit și alte sporturi. Începătorii și halterofilii cu experiență sunt bineveniți.
Pentru a participa la clasele noastre, te rugam sa te inregistrezi, urmand pasii simpli.
Noi suntem pregatiti, tu esti?

Detalii...

Harta si Locatie

Cu masina: De pe Bulevardul Dimitrie Pompeiu, treceti de statia de metrou Pipera pe partea dreapta. Intoarceti la stanga dupa banca Raiffeisen (chiar inainte de Inmedio) si intra în Parcul Iride Business. Conduceti pana la capat, apoi faceti stânga la bariera. Cladirea 13 este la prima intersectie pe dreapta.
De la statia de metrou Pipera, traversati strada si faceti dreapta. Treceti de Regina Maria pe partea stânga si intrati în parcul Iride Business la stanga, dupa bariera. Mergeti drept pâna la intersectie, cladirea 13 este pe partea dreapta.

Detalii...
Scroll to Top