Bine aţi venit la Replay CrossFit

 

The American Way 

Bine ați venit la Replay CrossFit

Suntem o afacere de familie cu un scop: de a crea o comunitate mai puternica și mai buna. 

Servim suflete curajoase care fac lucrurile sa se intample. 

Joe and Luminita Velarde

Este Replay CrossFit pentru TINE?

DA, dacă doresti mai multă energie în viața de zi cu zi 
DA, dacă doresti să-ti îmbunătătesti postura și să scapi de durerea enervantă de spate 
DA, dacă doresti să devii mai puternic, fizic și mental 
DA, dacă doresti să reduci stresul din viața ta 
DA, dacă doresti sa dormi mai bine la noapte 
DA, dacă doresti să te distrezi cu persoane cu care ai lucruri in comun 
DA, dacă doresti o provocare in fiecare zi 
DA, dacă doresti sa-ti oferi un bine meritat timp pentru tine 
DA, dacă doresti sa faci parte dintr-o comunitate extraordinara 
DA, dacă doresti sa arati bine dezbracat(a).

Daca da, atunci INREGISTREAZA-TE  √

Cum funcţionăm...

Oferim Antrenamente de Grup, dar cu sentimentul ca beneficiezi de un antrenament personal. Găzduim maxim 14 membri pe clasă, astfel încât antrenorul sa poata evalua, corecta, educa și motiva pe fiecare dintre voi.
Fiecare clasă durează 1 oră.

Începem cu o încălzire viguroasă, ne dezmortim cu cateva exerciții de mobilitate și învățăm sau practicăm o miscare specifica.

Dupa aceea facem Antrenamentul Zilei (WOD).

WOD-ul este o combinație bine-planificata de exerciții. În fiecare zi, avem un nou WOD supriza. Incheiem clasa cu cateva exercitii de flexibilitate și un zâmbet mare.

Acum stii, deci nu-ti ramane decat sa te INREGISTREZI ACUM √

Bine de stiut!

Combinăm exercitii de haltere, gimnastică, alergat, rasturnari de cauciuc și multe altele pentru a crea o experiență unică pentru tine.

Prioritatea noastra nr. 1 este siguranta ta. Toate clasele noastre sunt ajustabile in functie de capacitatea fiecaruia. Tot ce trebuie sa faci este sa te inregistrezi & sa te prezinti la sala. La timp. In caz contrar, va dam burpees ca pedeapsa. smile

Cautam oameni care sunt pozitivi. Cautam oameni care sa se adapteze usor, sa fie deschisi, oameni care accepta noi idei si care doresc sa devina mai buni intr-un mediu educational. Cel mai important, cautam oameni care doresc sa faca parte din comunitatea noastra. Esti unul dintre noi? 

Daca raspunsul este da, atunci ne vedem la sala! √

Alecsandru L.

Nu am avut acest sentiment de apartenență de când făceam karate în liceu. Nu sunt doar antrenamentele, ci și comunitatea. Nu numai că ajung să fiu în formă, dar ajung să cunosc oameni grozavi, oameni amuzanți și oameni amabili. Grija și răbdarea pe care antrenorii o au pentru noi, atât pentru începători, cât și pentru cei mai experimentați, este uimitoare. Vă mulțumim că alimentati acest sentiment. Și mulțumesc pentru "serviciul CrossFit" acordat! "

Alecsandru L. Microsoft Specialist
Ioan S.

Ati schimbat modul în care percep fitness-ul și m-ati ajutat să-mi redefinesc limitele. La Replay CrossFit, am găsit o echipă extraordinara și o comunitate minunata. II mulțumesc mult lui Sebastian, care este un antrenor și atlet foarte bun, lui Geo pentru blândețe și răbdare, Elenei pentru ospitalitate și zâmbete și nu în ultimul rând, lui Joe și Luminitei pentru tot sprijinul și bunăvoinţa.

Ioan S. IT Software Developer
Andra S.

Replay este unul dintre puținele locuri la care vin cu cea mai mare placere: nu doar pentru CrossFit, dar si pentru oamenii și valorile pe care le practica.

Andra S. Lawyer
Maria V.

Am fost întotdeauna o persoana atletica și deschisa sa incerc lucruri noi. Principalul motiv pentru care îmi place Replay CrossFit atât de mult este ca oprește tot zgomotul din jurul meu pentru o oră. Când sunt la sala, "Sunt complet implicata." Toate necazurile, sarcinile și grijile dispar, mă concentrez doar pe WOD-ul de pe tabla. Arăt mai bine, mă simt mai bine și am mai multă încredere în mine în viața de zi cu zi. Replay este pur și simplu minunat.

Maria V. Performance Marketing Manager
Ciprian T.

Replay este o sala de CrossFit grozava. Nu stiu cum au facut, dar m-au convins sa vin de sase ori pe saptamana. Nu pot sta departe.

Ciprian T. IT Software Developer
Beccy H.

Replay CrossFit - Iubesc locul acesta, echipa se comporta profesional si ofera cele mai bune antrenamente. Sunt cei mai buni! Nu este vorba doar de un grup de persoane care s-au înregistrat pentru un antrenament si atat. Este o comunitate minunată de oameni careia ii place sa isi impinga limitele și să-i motiveze pe alții de asemenea. Antrenori excelenți, echipamente de foarte buna calitate și o atmosferă superbă, minunată. Absolut cea mai bună sala de CrossFit din București și o vizita obligatorie pentru "musafiri." Proprietarii, Joe și Luminita, întotdeauna intampina CrossFitt-erii din toată lumea cu un zâmbet pe buze. Și nu contează dacă vizitatorii au sau nu experiență CrossFit. Toată lumea este binevenită! "

Beccy H. MD