Adu un prieten...
 • Ce este în punga cu bunătăți?
  Pudra de proteine cu Acai si afine de pe site-ul membrului nostru Liviu, https://www.healthcorner.ro/. 100% vegan.100 gustos!
  O găleată de unt organic de arahide. 100% crocant. 100% delicios.
  Cea mai vesela rola de masaj pentru acasa. 100% cool!
  Toate bunatatile valorează mai mult de 300 Ron!

 • Reguli pentru tragerea la sorți: Adu un prieten și când va deveni membrul nostru (orice abonament- 4 clase, 8 clase sau nelimitat), tu intri în „Joc”. Antrenorul Geo va selecta un nume dintr-un bol, ca întotdeauna. Cu cât sunt mai mulți prieteni, cu atât mai multe șanse să câștigi. 

 • Avem o noua clasă:Body Fit in fiecare dimineata de marti si joi la 10am. Antrenament funcțional, intensitate ridicată, fără greutăți mari! Acum nu mai există nici o scuză să nu vă antrenați. Campania noastră "Adu un prieten" include și Body Fit!

 • Cultivam o cultură a responsabilității la Replay. Ce inseamna asta? Există un avantaj evident pe care comunitatea CrossFit îl are asupra oricărei săli de sport traditionale: partenerii de antrenament.  Unii oameni vin la CrossFit împreună cu soția sau prietenii. Alții vin singuri din curiozitate sau din recomandări. După câteva clase, își dau seama că sunt înconjurați de oameni care își doresc să fie acolo: antrenorii lor, „obișnuiții” de la clasa lor, chiar și vizitatorul care le admiră dedicația. Pretuieste-i pe acesti oameni, ei reprezinta comunitatea CrossFit și - te vor face mai bun.

„Cultivezi responsabilitatea” aducând un prieten. :)

Ne vedem la sala!

Luminita & Joe 
Suntem o afacere de familie cu un scop: de a crea o comunitate mai puternica și mai buna. Servim suflete curajoase care fac lucrurile sa se intample. 
www.replaycrossfit.ro