Cineva se gandeste la tine...

Evaluam constant modul in care executi miscarile la clasa si ne gandim mereu la moduri in care sa le imbunatatim. De asemenea, ne intrebam: cum te putem ajuta sa devii mai puternic? Fizic si psihic?

  1. Toti suntem de acord ca tehnica este esentiala in CrossFit, indiferent daca este vorba de o simpla genuflexiune sau o miscare complexa de haltere. Executia corecta a unui exercitiu presupune o mobilitate crescuta si o coordonare buna. De aceea, saptamana viitoare o sa dedicam putin mai mult timp exercitiilor de mobilitate: pregateste-te pentru un grad ridicat de flexibilitate in zilele de luni, marti si vineri.

  2. Cu totii ne-am simtit inspirati de felul in care toata lumea si-a depasit limitele la 20.1. Abia asteptam runda 2 din aceasta sambata! Cand vine vorba de WOD-urile de la OPEN, tot ce conteaza de fapt este antrenarea muschiului mintal. Serios. Acum e momentul sa te prezinti la antrenamente, indiferent ca e vorba de wall balls, toes to bar, double unders sau alte exercitii care nu-ti plac. Daca am face doar lucrurile care ne plac in viata, nu am invata niciodata nimic nou. Tot ce trebuie sa faci este sa te concentrezi la fiecare repetare. Apoi mai faci inca una. Si inca una. Asta este modul in care iti vei antrena muschiul mintal.

  3. Seful tau programeaza o intalnire la 17:30. Traficul este ingrozitor si este imposibil sa ajungi la clasa noastra de la 18:30. Pe stomacul gol, fara masa de pranz, fara snack, nivelul de glucoza din sange este atat de jos incat e greu de crezut ca mai poti merge pe strada! Te auzim. Se spune ca ceea ce faci dimineata, iti dicteaza restul zilei. Seteaza-ti o alarma. Spune nu butonului de snooze. Bea o ceasca de ceai, cafea sau mananca o banana. Aranjeaza-ti patul si vino la clasa noastra de la 7:00. Seful tau nu va fi la birou asa devreme. Traficul este aproape inexistent la acea ora. O sa ai mai multa energie pe parcursul zilei si mai multa concentrare. Dimineata iti apartine. Foloseste-o.

Ne vedem la sala! 
Joe & Luminita

"Suntem o afacere de familie cu un scop: de a crea o comunitate mai puternica și mai buna. 
Servim suflete curajoase care fac lucrurile sa se intample."