Blog

Schimba-ti viata in 24 de ore!

Te-ai decis sa incerci CrossFit. Aproape.

Ai ales sala. Ai intrat pe website sa te familiarizezi cu antrenorii. Poate că ai trecut

in vizita  în timpul unei clase și ai admirat ceea ce pare sa fie un “haos organizat.”

Mai ai un singur pas de facut si acela este prin usa din fata.

Știu că ai zeci de motive pentru care crezi că nu poți să faci asta. Alergatul si săriturile nu se află în aria ta de interes, la momentul actual. Presupui că aceste lucruri apar în mod

regulat în CrossFit, la fel ca și tractiunile și burpees. O voce iti spune că nu poti să faci asta.

Dar știu că o altă voce te îndeamnă să încerci CrossFit - și trebuie să asculți.

Un lucru este sigur: dacă nu încerci, cu siguranță nu vei crea corpul pe care ti-l imaginezi. Calea către acel corp -corp sănătos, capabil și potrivit - se desfășoară la mare distanta de canapea.

Știu exact cum te simți.

Vezi Detalii

Singura modalitate de a ne păstra rezoluțiile de Anul Nou

Anul Nou este un moment pentru a stabili obiective: să mâncați mai bine, să economisiți mai mulți bani, să lucrați mai mult, să beți mai puțin. Este Ziua 1 pe drumul către un "nou tu". Dar acest drum, după cum știm cu toții, este greu de urmărit. Oamenii nu pot rezista tentațiilor, mai ales (după cum confirmă cercetările) dacă suntem ocupați, obosiți sau stresați. Până la 8 ianuarie, aproximativ 25% din rezoluții au căzut pe marginea drumului. Și până la sfârșitul anului, mai puțin de 10% au fost păstrate pe deplin.

Vezi Detalii

Un abonament pentru pentru sănătatea mentală

M-am luptat cu decizia de a-mi pune numele în acest articol sau de a-l lăsa anonim. Pe de o parte, consider că sunt o susținătoare a campaniei End the Stigma "Gata cu stigmatele", care vizează schimbarea perspectivelor privind sănătatea mintală prin discuții deschise asupra problemelor. Cu toate acestea, odată ce acest articol va fi publicat, există riscul ca toți clienții sau părinții acestora să afle despre lupta mea cu bolile mintale.

Când mă gândesc la acest lucru, totuși, ezitarea mea se reduce la teama că oamenii nu vor înțelege sau nu vor putea să facă distincția între sănătatea mintală și capacitățile mele. Frica a fost un companion al meu de mult timp.

Vezi Detalii

Curs Special si Certfificare de Haltere

Suntem foarte încântați să anunțăm că CrossFit SUA intenționează să aducă Cursa Special de Haltere la sala noastra anul viitor!

Vezi Detalii

Voucher Replay CrossFit - Surprinde pe cineva astazi!

Acum puteți cumpăra Abonamente Replay CrossFit online evitand aglomeratia si graba de la Mall căutând cadoul perfect. 
Surprinde-ți cel mai bun prieten/ cea mai buna prietena sau partnerul/partenera

Vezi Detalii

Trei mituri CrossFit care scot din minți pe proprietarii sălilor

“Voi deveni masivă (îmi va crește masa musculară).”

“Mă voi răni.”

“Nu sunt suficient de în formă pentru CrossFit.”

Proprietarii sălilor și antrenorii experimentați au auzit aceste mituri de ani de zile și au descoperit modalități de a le spulbera, ajutând oamenii să se confrunte cu temerile și nesiguranța din acest proces.

Vezi Detalii

Sarcina- Un Ghid Practic de Adaptare/ Personalizare

CrossFit și-a dovedit capacitatea de a oferi fitness de clasă mondială tuturor femeilor însărcinate.

În calitate de antrenori, este responsabilitatea noastră să revigorăm antrenamentul pentru fiecare sportiv care vine la cursurile noastre, iar acest lucru se face prin personalizarea/ adaptarea antrenamentului.

Vezi Detalii

Cand doctorul tau nici macar nu ridica greutati

Atunci când spun cuiva să nu practice CrossFit medicii privează pacientii de la a învăța cum să se deplaseze în mod corespunzător, sub supravegherea unui antrenor bine pregătit.

Vezi Detalii

OBIECTIVELE NOASTRE

Oamenii practica CrossFit din diverse motive: pentru a slabi, pentru a deveni mai puternici, probleme de sănătate și multe altele.

Peste un deceniu, CrossFit a livrat rezultate mai rapide și mai eficiente decât orice alte metode de antrenament din lume. Dovezile sunt foarte clare.

Vezi Detalii

2017 CrossFit Games Open pentru Atleții Replay CrossFit

Ce este Open-ul?

Cum să te înregistrezi la Open?

Cine poate participa la Open?

Vezi Detalii
Oana L.

Când eram la școală, obisnuiam sa trag chiulul de la orele de sport pentru că le uram. Am evitat complet toate sporturile. Aceasta este cea mai lungă relație pe care am avut-o vreodata cu o sală de sport ! In ziua de azi, oamenii rareori lucrează pentru îmbunătățiri pentru viitor și nici eu nu fac excepție. Dar, în plus față de beneficiile pe termen lung, Replay îmi oferă și recompense pe loc. Ce ma tine motivata este modul în care mă simt de fiecare dată când vin la Replay CrossFit. Când sunt la sala și antrenorul mă învață ceva nou, mă simt ca un copil: curios, încercând să înțeleg, încercând să învăț. Când mă antrenez, uit că am un loc de muncă, sarcini, treburi, alte roluri în societate. Pentru un moment lung, sunt singurul locuitor al trupului și minții mele și nu exista nimic mai important decât să fiu cea mai buna versiune a mea, d.p.d.v. fizic și mental. Când termin antrenamentul, simt că am făcut cel mai bun lucru pe care l-aș putea face cu timpul meu. Când fac progrese mici, recunosc ca fiecare picatura de transpiratie conteaza si ca evoluez constant. Și aceasta este MAREA lecție: Dacă vrei ceva, trebuie să perseverezi și se va întâmpla.

Oana L. Robotics Marketing Executive
Andrei S.

Pentru cativa ani de zile, am colecționat abonamente la sala de sport și nu le-am folosit datorită lipsei de progres si exercitiilor plictisitoare. La Replay CrossFit am descoperit o abordare nouă si dinamică pentru antrenamentele mele - este vorba despre biomecanica și rezistența fiecărei dimensiuni a corpului. A fost o provocare la început, dar odată ce ajungi să cunosti tehnica, nimic nu te oprește ... doar tu insuti! Clasele pe care le-am luat mi-au sporit energia, mi-au accelerat pierderea in greutate si acumularea musculara intr-un mod viabil si distractiv. Comunitatea este minunată și te sustine întotdeauna.

Andrei S. Productivity Leader in Procurement
Gabriela V.

Am fost recent la Replay CrossFit și, ca fosta jucătoare de tenis, mi s-a părut a fi mult mai buna decat o sala de sport traditionala. Îmi place cum ma provoaca si ma motiveaza să devin mai buna cu fiecare antrenament. Exercițiul meu preferat este aruncatul la perete cu mingea, iar cel mai puțin preferat trebuie să fie burpees. Fara nici o indoiala! Obiectivele mele sunt: să-mi îmbunătățesc forta in partea superioara a corpului, să devin mai puternică in general și să am un stil de viață sănătos. Acest lucru imi reaminteste de un alt motiv pentru care iubesc Replay CrossFit: imi place că fac parte dintr-o comunitate minunată, care te sustine și cu care împărtășesc aceleași obiective.

Gabriela V. Make up artist