Contact

Înainte de a vorbi, lăsați cuvintele să treacă prin trei porți:
- Este adevarat?
- Este necesar?
- Este bun?

Contact

CU MASINA CATRE REPLAY CROSSFIT, PIPERA: De pe Bulevardul Dimitrie Pompeiu, treceti de statia de metrou Pipera pe partea dreapta. Intoarceti la stanga dupa banca Raiffeisen (chiar inainte de Inmedio) si intrati în Parcul Iride Business. Conduceti pana la capat, apoi faceti stânga la bariera. Cladirea 13 este la prima intersectie pe dreapta.

MERGAND PE JOS CATRE REPLAY CROSSFIT, PIPERA: De la statia de metrou Pipera, traversati strada si faceti dreapta. Treceti de Regina Maria pe partea stanga si intrati în parcul Iride Business la stanga, dupa bariera. Mergeti drept pâna la intersectie, cladirea 13 este pe partea dreapta.

Alecsandru L.

Nu am avut acest sentiment de apartenență de când făceam karate în liceu. Nu sunt doar antrenamentele, ci și comunitatea. Nu numai că ajung să fiu în formă, dar ajung să cunosc oameni grozavi, oameni amuzanți și oameni amabili. Grija și răbdarea pe care antrenorii o au pentru noi, atât pentru începători, cât și pentru cei mai experimentați, este uimitoare. Vă mulțumim că alimentati acest sentiment. Și mulțumesc pentru "serviciul CrossFit" acordat! "

Alecsandru L. Microsoft Specialist
Catalina C. aka Lee Heart

Ce surpriza frumoasa am avut cand am vazut cum sunt metodele de antrenament puse în aplicare la Replay Crossfit și, mai ales, cum sunt toate aspectele luate în considerare (incalzirea adecvata, exercitiile de flexibilitate, antrenamentul zilei, îmbunătățirea constantă a tehnicii și așa mai departe). Învăț constant lucruri noi și acest lucru mă motivează să mă întorc de fiecare data. De asemenea, Replay mă ajută să mă deconectez de la rutina zilnică și mi se pare mai usor să descopăr ce înseamnă să-ti depasesti limitele, nu numai în timpul antrenamentului, ci și în toate celelalte aspecte ale vieții mele.

Catalina C. aka Lee Heart Artist
Georgiana Z.

Iubesc experiența Replay, locul, oamenii, antrenamentele. Sincer, nu am gasit o modalitate mai bună de a ramane în formă. În prezent încerc să-i conving pe toți pe care ii cunosc să ni se alăture la Replay CrossFit! Un mare BRAVO pentru ei !!!

Georgiana Z. Customer Service
Paul B.

Ce imi place foarte mult la Replay CrossFit - the American Way - este că antrenează atat mintea cat si corpul. În final, trebuie să vă asumați responsabilitatea pentru stabilirea propriilor limite și pentru gestionarea eficientă a mediului dvs. Aici vi se urmăreste progresul pentru a măsura evolutia și sunteti ajutati să vă mențineți motivația. La Replay dobandesti multe abilități de conducere, care au un impact pozitiv asupra situațiilor reale de viață acasă și la locul de muncă. De când am început sa ma antrenez, cinci dintre colegii mei mi s-au alăturat și numarul creste.

Paul B. Badsi Auto Dealer & Services Owner