Esențial

Cheia succesului este sa incepi inainte să fii gata.

Marie Forleo

Clase

Luni

 

ALL 

Marți

 

CLASSES

Miercuri

 

SUSPENDED 

Joi

 

PERMANENTLY. 

Vineri

 

STAY HEALTHY. 

Sâmbătă

 

STAY STRONG. 

Duminică

ODIHNA 

Join Us Steps

Care este "Alegerea" ta?

CrossFit

O clasa de intensitate ridicata care include o incalzire buna, un element de forta + antrenamentul zilei (WOD) pentru a va face ziua! Perfecta pentru membrii avansati si intermediari. 

BodyFit

Antrenamente tip interval fără greutăți. O atmosferă distractivă, interactivă, prietenoasă. Pentru tine, indiferent de nivelul tau de fitness.

Fundamentals

Un program de initiere. Predam miscarile fundamentale din CrossFit si facem un antrenament de proba. Ritmul depinde de tine. Obligatoriu pentru cei care nu au mai facut CrossFit.

Clinics

Clase speciale, dedicate în întregime exercitiilor pregatitoare și progresiilor pentru miscari gen cataratul pe franghie, flotari in maini, gimnastica la inele, etc. Programul este anuntat pe social media. Follow us!

Personal training

Antrenament personal cu unul dintre antrenorii noștri certificați pentru rezultate mai rapide, pierdere in greutate, program flexibil si mult mai mult. Contactați-ne pentru detalii.

Team Building

Un alt fel de angajament "inafara biroului", care "Da energie", in loc sa o fure. Eficient, practic și distractiv pentru tine si pentru colegii tai. Contactați-ne pentru detalii.

Provocarea nutritionala Paleo

"Dieta Paleo este singura dietă dovedită de natură pentru a lupta împotriva bolilor, pentru a oferi energie maximă și pentru a vă menține subțire, puternic și activ in mod natural - în timp ce vă bucurați de fiecare imbucatura satisfăcătoare și delicioasă."

Prețuri

Cea mai bună investiție pe care o poti face este în tine insuti.

Warren Buffet

CROSSFIT - BODYFIT- FUNDAMENTALS - CLINICS

6 LUNI (DISCOUNT 12 % )

RON1948
325 Ron/ luna

3 LUNI ( DISCOUNT 10 %)

RON996
332 Ron / luna

ACCESS NELIMITAT O LUNA

RON369
Cel mai iubit abonament.

8 CLASE de CROSSFIT

RON290
Un angajament ușor de 2 clase pe săptămână.

4 CLASE de CROSSFIT

RON160
Cand calatoresti des.

O VIZITA CROSSFIT

RON45
O singura clasa.

FREE TRIAL

Numai in ziua de luni. Inregistrarea e musai

RON0
Danielle H.

Am practicat CrossFit aproximativ 8 luni înainte să mă mut la București. Când am găsit Replay, am fost încântata! M-am simțit imediat bine venita în „familie” atât de antrenori, cât și de membri. Să trăiești în străinătate vine cu anumite provocari, dar când sunt la sala, nimic nu mai contează. Timp de o oră, mă pot concentra să devin mai buna si mai puternica. Sunt foarte recunoscătoare pentru comunitatea Replay!

Danielle H. Health Mental Counsellor
Alexandra C.

Aceasta este o recenzie cinstită a unei persoane care a incercat CrossFit pentru prima dată și s-a îndrăgostit! 3 luni mai târziu și sunt încă aici, mai puternica și mai încrezătoare în realizările mele! Ce veți găsi la Replay este o comunitate bună de oameni, care nu vă va exclude de la nici un antrenament, chiar dacă nivelul dvs. de fitness nu este cel mai bun. Veți găsi un mediu curat și organizat, cu antrenori empatici și concentrati pe membrii salii. Fiecare exercițiu este adaptat la nivelul dvs. de fitness, in ceea ce priveste abilitatea/ tehnica, cât și intensitatea. În această sala, riscul de accidentare este minim. În concluzie, vino și încearcă si tu: iti poate schimba viata! :)

Alexandra C. HR Systems Support Specialist
Iulia P.

CrossFit și Replay au fost două dintre cele mai bune decizii pe care le-am făcut în ultimii doi ani. Deși nu știam prea multe despre CrossFit la acea vreme - cu excepția faptului că este foarte dificil (conform videoclipurilor de pe YouTube)- cercetarea subiectului m-a făcut curioasa să aflu mai multe. Imi aduc aminte de prima mea clasă la Replay...a fost într-o dimineață de sâmbătă. Antrenamentul zilei se numea "Filthy-Fifty " si nu-mi amintesc sa fi avut parte de atata distractie in ultimii doi ani la nici o sala! Atmosfera prietenoasă și distractivă, antrenamentul nou si provocator și interesul real acordat participanților mi-au spus că am găsit locul potrivit pentru mine. CrossFit m-a ajutat să devin mai puternică, m-a ajutat să-mi dezvolt disciplina și forta mentala și m-a învățat că orice bariera, atât fizica cât și psihologica poate fi depășita. Oamenii, echipa Replay și atmosfera pe care o creează în fiecare zi mă fac să mă simt ca fac parte nu numai dintr-o comunitate de oameni extraordinari, ci și dintr-o familie unită în dorința lor de a crea o versiune mai bună a lor înșiși. Dacă aveți sentimente mixte, sfatul meu ar fi să veniti sa încercați și să vedeți ce beneficii Replay poate aduce pentru voi.

Iulia P. Human Resources Business Partner
Maikel V.

Am fost un pic sceptic la început, fiind obisnuit cu sala traditionala de sport si inainte de asta, practicand box. Cat timp am locuit in București, nu am reușit să găsesc o sală de sport placuta. Prea mult luciu si defilare in aceste jungle de ciment. Apoi am facut cunostinta cu Replay Crossfit. Sala are o atmosferă plăcută, este curată, oamenii te ajuta si te motiveaza. Modul în care se desfășoară antrenamentele m-a inspirat. Antrenamentul nu se concentrează doar pe un singur lucru, ci mai degrabă pe tot ceea ce face un bun polisportiv. Mobilitate, forta, condiționare, tehnica, toate sunt in mod egal de importante in orice sport. Nimeni nu va judeca daca nu puteti face anumite exercitii. Cred cu fermitate în a va antrena serios, chiar dacă sunteti începător sau ati facut o pauza. Replay CrossFit ajustează antrenamentul la nivelul dvoastra de fitness și tot beneficiati de un antrenament excelent. Sesiunile de antrenament au loc în grupuri, dar există suficient timp petrecut individual pentru a vă asigura că efectuați exerciții în condiții de siguranță și cu formă bună. Pentru oricine interesat sa incerce CrossFit, vă recomand să veniți la Replay și să va convingeti singuri.

Maikel V. Operations Manager
Olivia B.

Pur și simplu : înscrierea la Replay a fost cea mai bună decizie pe care am făcut-o vreodată. Continui sa ma intorc. Multumesc pentru echipa minunata și energia grozava!

Olivia B. GA Admin
Sebastian F.

Clasele de la Replay CrossFit mi-au oferit o mulțime de beneficii. M-au ajutat să dezvolt noi abilități. Antrenamentele mele preferate de CrossFit se bazează pe elemente de gimnastică și haltere, deși tot nu-mi plac burpees și sariturile pe cutie! Îmi place sa stabilesc noi obiective ca apoi sa le pot distruge.

Sebastian F. Swimming Instructor
Adrian S.

Replay CrossFit este o metoda excelentă de a dezactiva lumea din jur pentru o oră și a uita de probleme, dar mai presus de toate, te simti bine sa fii in jurul atator oameni amabili și pozitivi, atât antrenori, cât și atleți. Deși am o relație de iubire-ură cu bara de haltere, mi-am imbunatatit forta și mobilitatea in mod semnificativ. Am slabit în jur de 17-18 kg. Sunt o versiune mai bună a mea și acum vorbesc intruna despre CrossFit cu prietenii mei. Sper sa practic CrossFit mult timp, pentru ca a fost una din cele mai bune decizii pe care le-am facut vreodata.

Adrian S. Area Field Manager