Esențial

Cheia succesului este sa incepi inainte să fii gata.

Marie Forleo

Clase

Luni

7:00 CROSSFIT
8:00 CROSSFIT

17:00 OPEN GYM
17:30 CROSSFIT
18:00 JUMPSTART
18:30 CROSSFIT
19:00 JUMPSTART
19:30 CROSSFIT

Marți

 

17:30 CROSSFIT
18:00 JUMPSTART
18:30 CROSSFIT
19:00 JUMPSTART
19:30 CROSSFIT

Miercuri

7:00 CROSSFIT
8:00 CROSSFIT

17:00 OPEN GYM
17:30 CROSSFIT
18:30 CROSSFIT

Joi

 

17:30 CROSSFIT
18:00 JUMPSTART
18:30 CROSSFIT
19:00 JUMPSTART
19:30 CROSSFIT

Vineri

7:00 CROSSFIT
8:00 CROSSFIT

17:00 OPEN GYM
17:30 CROSSFIT
18:30 CROSSFIT

Sâmbătă


10:00 CROSSFIT
10:00 OPEN GYM
11:30 CROSSFIT

Duminică

ODIHNA 

Join Us Steps

Care este "Alegerea" ta?

CrossFit

O clasa de intensitate ridicata care include o incalzire buna, un element de forta + antrenamentul zilei (WOD) pentru a va face ziua! Perfecta pentru membrii avansati si intermediari. 

JumpStart

Un programul de initiere. Predam miscarile fundamentale din CrossFit si facem un antrenament de proba. Ritmul depinde de tine. Foarte recomandat pentru începători.

Clinics

Clase speciale, dedicate în întregime exercitiilor pregatitoare și progresiilor pentru miscari gen cataratul pe franghie, flotari in maini, gimnastica la inele, etc. Programul este disponibil la recepția noastră pentru membrii care au abonament nelimitat.

Personal training

Antrenament personal cu unul dintre antrenorii noștri certificați pentru rezultate mai rapide, pierdere in greutate, program flexibil si mult mai mult. Vă rugăm să ne contactați pentru detalii.

Team Building

Un alt fel de angajament "inafara biroului", care "Da energie", in loc sa o fure. Eficient, practic și distractiv pentru tine si pentru colegii tai. Vă rugăm să ne contactați pentru mai multe detalii.

Warrior Bootcamp

O provocare de aprox trei (3) ore pentru a vă testa limitele. Un antrenament de elită pentru tenacitate mentală. Este o experienta, nu o competitie. 

Prețuri

Cea mai bună investiție pe care o poti face este în tine insuti.

Warren Buffet

CROSSFIT And JUMPSTART

1 year (15 % Discount)

RON3162
RON 263.5/month

6 months (12 % Discount)

RON1637
RON 273 /month

3 months (10 % Discount)

RON837
RON 279/ month

Monthly Unlimited

RON310

8 Classes

RON220

4 Classes

RON150

DROP-IN

1 Class of CrossFit or Open Gym

RON45
Iulia P.

CrossFit și Replay au fost două dintre cele mai bune decizii pe care le-am făcut în ultimii doi ani. Deși nu știam prea multe despre CrossFit la acea vreme - cu excepția faptului că este foarte dificil (conform videoclipurilor de pe YouTube)- cercetarea subiectului m-a făcut curioasa să aflu mai multe. Imi aduc aminte de prima mea clasă la Replay...a fost într-o dimineață de sâmbătă. Antrenamentul zilei se numea "Filthy-Fifty " si nu-mi amintesc sa fi avut parte de atata distractie in ultimii doi ani la nici o sala! Atmosfera prietenoasă și distractivă, antrenamentul nou si provocator și interesul real acordat participanților mi-au spus că am găsit locul potrivit pentru mine. CrossFit m-a ajutat să devin mai puternică, m-a ajutat să-mi dezvolt disciplina și forta mentala și m-a învățat că orice bariera, atât fizica cât și psihologica poate fi depășita. Oamenii, echipa Replay și atmosfera pe care o creează în fiecare zi mă fac să mă simt ca fac parte nu numai dintr-o comunitate de oameni extraordinari, ci și dintr-o familie unită în dorința lor de a crea o versiune mai bună a lor înșiși. Dacă aveți sentimente mixte, sfatul meu ar fi să veniti sa încercați și să vedeți ce beneficii Replay poate aduce pentru voi.

Iulia P. Human Resources Business Partner
Maikel V.

Am fost un pic sceptic la început, fiind obisnuit cu sala traditionala de sport si inainte de asta, practicand box. Cat timp am locuit in București, nu am reușit să găsesc o sală de sport placuta. Prea mult luciu si defilare in aceste jungle de ciment. Apoi am facut cunostinta cu Replay Crossfit. Sala are o atmosferă plăcută, este curată, oamenii te ajuta si te motiveaza. Modul în care se desfășoară antrenamentele m-a inspirat. Antrenamentul nu se concentrează doar pe un singur lucru, ci mai degrabă pe tot ceea ce face un bun polisportiv. Mobilitate, forta, condiționare, tehnica, toate sunt in mod egal de importante in orice sport. Nimeni nu va judeca daca nu puteti face anumite exercitii. Cred cu fermitate în a va antrena serios, chiar dacă sunteti începător sau ati facut o pauza. Replay CrossFit ajustează antrenamentul la nivelul dvoastra de fitness și tot beneficiati de un antrenament excelent. Sesiunile de antrenament au loc în grupuri, dar există suficient timp petrecut individual pentru a vă asigura că efectuați exerciții în condiții de siguranță și cu formă bună. Pentru oricine interesat sa incerce CrossFit, vă recomand să veniți la Replay și să va convingeti singuri.

Maikel V. Operations Manager
Olivia B.

Pur și simplu : înscrierea la Replay a fost cea mai bună decizie pe care am făcut-o vreodată. Continui sa ma intorc. Multumesc pentru echipa minunata și energia grozava!

Olivia B. GA Admin
Sebastian F.

Clasele de la Replay CrossFit mi-au oferit o mulțime de beneficii. M-au ajutat să dezvolt noi abilități. Antrenamentele mele preferate de CrossFit se bazează pe elemente de gimnastică și haltere, deși tot nu-mi plac burpees și sariturile pe cutie! Îmi place sa stabilesc noi obiective ca apoi sa le pot distruge.

Sebastian F. Swimming Instructor
Adrian S.

Replay CrossFit este o metoda excelentă de a dezactiva lumea din jur pentru o oră și a uita de probleme, dar mai presus de toate, te simti bine sa fii in jurul atator oameni amabili și pozitivi, atât antrenori, cât și atleți. Deși am o relație de iubire-ură cu bara de haltere, mi-am imbunatatit forta și mobilitatea in mod semnificativ. Am slabit în jur de 17-18 kg. Sunt o versiune mai bună a mea și acum vorbesc intruna despre CrossFit cu prietenii mei. Sper sa practic CrossFit mult timp, pentru ca a fost una din cele mai bune decizii pe care le-am facut vreodata.

Adrian S. Area Field Manager