Echipa noastra

Singuri putem face atât de puțin, împreună putem realiza atât de mult.

Hellen Keller
Joe Velarde
Americanu'

Joe Velarde

Am avut noroc să-mi întâlnesc minunata soție în Dubai acum 12 ani cand am luat parte la razboaiele din Irak și Afganistan. După ce acea perioada s-a incheiat pentru mine, acum șase ani, m-a rugat să o ajut să aducă CrossFit în România, pentru că nu exista aici.

M-am născut în New York, dar am locuit cu familia mea in cadrul militar în întreaga lume - de la Germania în Japonia până la Islanda si Venezuela. Am facut sport toată viața, începând cu fotbal american, baseball si atletism la scoala. Alergatura mare. Când am împlinit vârsta de 17 ani, am convins-o pe mama să semneze formularul pentru parașutism. A fost cea mai tare distractie din viata mea! Totodata, am practicat scufundari in ocean, bungee jumping, alpinism, schi, scrima, alpinism pe gheata si munte si multe altele.

Vin dintr-o familie de sportivi. Bunicul meu a fost jucător profesionist de baseball în Cuba, iar Tatăl meu a fost un sportiv scrimer de clasă mondială și antrenor cunoscut pentru echipele de scrima de la universitate din SUA. Înainte de "inventia" CrossFit-ului, am participat la ultra-maratoane, triatloane si am trecut cu brio probele Puscasilor Marini Americani an după an. Exercițiul fizic inseamna viața și nu este nimic mai bun (decât, poate, parașutismul) decât să vezi cum altii devin activi de asemenea.

Când am venit in Romania, am inceput sa practicam CrossFit in Parcul Carol. Ne-am distrat teribil facand tractiuni la barele de la locurile de jucat pentru copii, alergând în jurul terenurilor de fotbal, sărind pe băncile din lemn. Alergam prin parc cu un bolovan de piatră purtat în brațe ca un copil pe care il treceam de la unul la altul. Un copil foarte greu.

Am ales să fiu activ toată viața. Sunt mult mai lent zilele acestea, dar continui sa ma antrenez. Antrenamentul este mai dificil, dar tocmai de aceea si recompensele sunt pe masura. Motto-ul meu este, "Dacă eu pot, la fel poti și tu."

Alăturați-vă soției mele minunate și celorlalți membri grozavi care se bucură de CrossFit impreuna cu noi. Va fi o placere sa ne antrenam impreuna.

Luminita Marineci-Velarde
Fata care a adus CrossFit in Romania.

Luminita Marineci-Velarde

"După absolvirea Universității de Litere din București, m-am mutat în Dubai cu 80 de dolari imprumutati in buzunar. Am lucrat in mai multe domenii, inclusiv cel de logistica. Nu stiam pe nimeni acolo si a trebuit sa o iau de la zero.

Fara sa fi pus vreodata piciorul intr-o sala de sport pana la varsta de 27 de ani, intr-un an, Moș Crăciun nazdravan mi-a dăruit un an de abonament la sala. Restul este istorie. Mi s-a potrivit ca o manusa. Noua mea pasiune m-a determinat să ma educ cu privire la anatomie, nutritie si sănătate si am reușit să transform pasiunea într-o carieră.

În anul 2012, m-am intors în România cu un singur scop: CrossFit. Am inceput cu clase in parc, mai tarziu ne-am mutat intr-o sala de sport, și apoi am deschis prima sala de CrossFit la Piata Muncii cu alții. Nu a mers deloc bine, dimpotriva.  Experienta a fost acompaniata de multe lecții dure, dar în cele din urmă a produs cel mai bun rezultat posibil. Am castigat procesul la tribunal, ne-am vandut partea din afacere si nu am mai privit inapoi. 

La Replay, am mai multe roluri: antrenor, asistenta relatii cu clientii, administrator,  social media si marketing, fotograf, contabil cu jumatate de norma, organizator de evenimente și ocazional dadaca la membri :). Nu toate rolurile mi se potrivesc perfect, dar fac progrese. 

Dacă este un singur lucru de stiut despre mine, este acesta: sunt 100 %  dedicata crearii unei sali extraordinare de CrossFit pentru comunitatea noastra.

Acreditari:

CrossFit Level 2 Trainer (CF-L2) (Amsterdam)
CrossFit Level 1 Trainer (CF-L1) (New York)
CrossFit Gymnastics Trainer (Vienna)
CrossFit Mobility Trainer (Vienna)
CrossFit Aerobic Capacity Trainer (New Jersey)
CrossFit Anatomy Course (CF Online)
CrossFit Scaling Trainer (CF Online)
CrossFit Judge (CF Online)
STOTT Pilates- Intensive Mat & Reformer Trainer (Dubai)
American Council of Exercise (Dubai)
Health Fitness and Association (HFPA) Level 1 & 2 (Dubai)

 

Luminita Marineci-Velarde
Geo Tanase
Maestru in toate.

Geo Tanase

Impartasim o istorie lungă și minunată cu Geo. Se antreneaza cu noi de cand am venit in Romania si a ramas cu noi de la bun inceput. Geo este intruchiparea perfecta a loialitatii și recunoștinței adevărate, care - dupa cum stiti- sunt destul de rare in zilele noastre.

Unul dintre cei mai buni antrenori pe care-i avem, Geo excelează la toate clasele,  dar in mod special cu începătorii de la JumpStart, dand dovada de multa empatie și răbdare.

La inceput, CrossFit poate intimida si pe cei mai curajosi dintre noi, dar Geo te face sa te simti confortabil cu felul lui liniștit si grijuliu de a fi, dar si cu progresiile adecvate de exercitii.

Pe lângă faptul că are o slujbă cu normă întreagă la o agenție nationala de cercetare stiintifica pentru mediul inconjurator, Geo alearga triatloane prin toata tara, tine clase la noi și oferă, de asemenea, sesiuni de antrenament personal membrilor noștri.

Data viitoare când te antrenezi, uita-te putin in jurul tau. Vei observa cât de bine este construit și întreținut totul, pentru că Geo a ajutat la proiectarea și construirea salii noastre de CrossFit. Păstrează totul de la lumini la barele olimpice în stare bună de funcționare.

Suntem atât de norocoși ca face parte din echipa Replay.

Acreditari:

CrossFit Level 1 Trainer (CF-L1) (Milan)
Fitness Instructor, Move on Fitness Education (Bucharest)

Florin Oancea
Omul de Rezistenta.

Florin Oancea

Florin s-a indragostit de sport și fitness când avea 14 ani, cand a inceput sa ridice greutăți acasă în garaj. A descoperit că aceasta este pasiunea sa și a fost unul dintre primii 10 candidați selectați pentru a studia la Academia Națională de Educație Fizică și Sport din România, unde a absolvit cu brio.

În curând a început să-i pregătească pe alții folosind metodologia de haltere, culturism și alergatul pe distanță lungă și este recunoscut ca expert în materie de catre Federația Română de Triatlon. Antrenorul Florin a participat de două ori la faimosul IRONMAN și a alergat peste 20 de maratoane și alte curse de triatlon.

Este un om de familie dedicat, petrecand timpul liber cu sotia și cei doi copii pe care îi adoră și este, de asemenea, absolvent al Facultății de Psihologie.

Cu câțiva ani în urmă, și-a dat seama că CrossFit este „viitorul fitnessului” și a început sa antreneze la Replay CrossFit in 2018. S-a stabilit rapid ca un antrenor remarcabil pentru clasele noastre de grup, dar si pentru cei care preferă antrenamentele personale.

Acreditari:

Academia de Educatie Fizica si Sport 
Federatia Romana de Triatlon 
CrossFit Judge (CF Online) 
CrossFit Running (CF Online) 

 

 

Florin Oancea
Mihaela P.

Am inceput CrossFit acum un 1 an si pot spune cu adevarat ca a fost una dintre cele mai bune decizii pe care le-am luat. Intr-un singur an, am devenit mult mai puternica si in general o persoana mai buna. Nu voi uita niciodata primul oara cand m-am catarat pe funie, prima tractiune, primele sarituri duble cu coarda. Fac lucruri pe care nu am crezut niciodată că le pot face. Nu este vorba numai de antrenamente, ci și de mediul înconjurător, comunitatea care face totul deosebit. Replay CrossFit conecteaza oameni extraordinari din anul 2015, incepand cu "sistemul meu de suport" , antrenorii si prietenii cu care ma antrenez in fiecare zi. Avem o zicala : "CrossFit te cafteste zdravan si te intorci ca vrei mai mult!

Mihaela P. Assistant Vice-President Operations
Dana H.

Bună, eu sunt Dana și am reușit să evit sportul aproximativ 28 de ani. Am întâlnit un antrenor fantastic și un adevărat atlet pe nume Sebi și de atunci, pot spune cu adevărat că viața mea s-a schimbat. Inainte foloseam activitati gen marketing, brunch și cumpărături ca exercitii de cardio, dar acum, ridic greutati, fac genuflexiuni si sarituri! Dacă simt ca ma ia cu leșin, ultimele mele cuvinte vor fi "Te rog, noteaza-mi timpul." Îmi place Replay CrossFit in mod special deoarece comunitatea este uimitoare. Ai parte de sprijin cand te confrunti cu momente de slabiciune (care sunt de fapt in mintea ta) si de inspirație fantastică de la oameni extraordinari care te ajuta sa evoluezi. În final, esti doar tu contra ta. Deci, fii cel mai bun posibil.

Dana H. Marketing Portfolio Manager
Mihai G.

O comunitate extraordinara, antrenori extraordinari; antrenamente și provocări minunate. Acordati-i o sansa si veți vedea cât de mult vă puteți împinge limitele și ieși din zona dvs. de confort. Pe o scală de la 1 la 10 - Replay merita un 11 mare!

Mihai G. Technical Support Analyst
Robert S.

La sosirea în România, mi-am petrecut zilele explorând Bucureștiul, luând cursuri de limba romana și încercând să supraviețuiesc iernii reci. Din moment ce nu am fost niciodată extrem de atletic, Replay Crossfit a fost un loc foarte bun pentru mine, deoarece antrenorii m-au încurajat sa lucrez la slabiciuni, oferindu-mi posibilitatea de a-mi îmbunătăți starea generala de fitness. Este pur si simplu distractiv sa interactionez cu antrenorii, echipa si alti membri ai comunitatii Replay. Fiind nou în oraș, m-am bucurat să-mi fac prieteni la Replay. Un exercițiu pe care mă simt cel mai mandru de mine până acum este cataratul pe sfoara, pentru că in copilarie mergeam la curse cu obstacole și nu puteam niciodată să ajung pana sus. Și acum pot, așa că sunt foarte mândru de asta!

Robert S. Communication Manager
Laura I.

Iubesc sportul de Crossfit, mai ales la Replay, unde mi-am facut prieteni noi, oameni extraordinari cu aspiratii similare si personalitati minunate, antrenori minunati si antrenamente grozave. Iubesc tot ce are Replay de oferit. Îmi place să muncesc din greu, să devin din ce in ce mai puternica. Am făcut progrese in toate acolo!

Laura I. New Mom